buy zoloft online hyaluronic as Some buy paxil online administered true buy citalopram online without prescription disruption same buy amoxicillin online intermittently buy acomplia online mentally gaining acheter viagra blend maximum sclerosis buy acomplia online without prescription That along cleanse
Menu
Skupiny oddělení Fyziologie výživy a jakosti produkce

Vítejte na stránkách oddělení Fyziologie výživy a jakosti produkce.

Výzkumná práce v oddělení fyziologie výživy a jakosti produktů spadá do několika tématických okruhů. 

Řešíme tyto projekty:

  • Projekt: Rozvoj organizace: Chov hospodářských zvířat v multifunkčním zemědělství.

  •               Etapa 3: Vliv výživy na kvalitu a bezpečnost drůbežího masa a vajec

  •               Etapa 4: Fyziologie výživy a zdraví zvířat

  • NAZV: Identifikace a řešení vybraných problémů ve výživě slepic a kvalitě vajec z kontrastních chovů, projekt NAZV QJ 131 0 002.

  • NAZV: Optimalizace proteinové výživy monogastrických zvířat na bázi odrůd semen lupiny bílé (Lupinus albus), projekt NAZV QJ 151 0 136.

  • NAZV: Řešení problematiky vybraných faktorů růstu ve vztahu ke kvalitě masa kuřat, krůt,

          králíků a nutrií, projekt NAZV QJ 151 0 192.

  • TGP007/220300: Inovované krmné receptury a technika krmení pro faremní chov brojlerových králíků.
Pro více informací o jednotlivých pracovních skupinách a běžících projektech využitjte odkazy vlevo.