Kudrnáčová Eva, Ing.

odborný pracovník
OdděleníChov skotu
Telefon267009659
Linka659
E-mailkudrnacova.eva@vuzv.cz
BudovaChov skotu
Kancelář 14

Poslední publikace:

NázevRok
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, KUDRNÁČOVÁ, Eva, KOTRBA, Radim a HOFFMAN, Louwrens C. The effect of Barley and Lysine Supplementation on the longissimus lumborum meat quality of pasture-raised fallow deer (Dama Dama). Foods, 2020, 9, 1255. ISSN 2304-8158. 2020
KUDRNÁČOVÁ, Eva, BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, KOTRBA, Radim, CEACERO, Francisco, HOFFMAN, Louwrens C. a KOUŘIMSKÁ, Lenka. The effect of barley and lysine supplementation of pasture-based diet on growth, carcass composition and physical quality attributes of meat from farmed fallow deer (dama dama). Animals, 2019, roč. 97(3), s. číslo článku 33. ISSN 2076-2615. 2019
KUDRNÁČOVÁ, Eva, BARTOŇ, Luděk, BUREŠ, Daniel a HOFFMAN, Louwrens C. Carcass and meat characteristics from farm-raised and wild fallow deer (Dama dama) and red deer (Cervus elaphus): A review. Meat Science, 2018, 141, 9-27. ISSN 0309-1740. 2018
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, KUDRNÁČOVÁ, Eva, PANOVSKÁ, Zdeňka a KOUŘIMSKÁ, Lenka. Maso divokých zvířat a jeho role v lidské výživě. Výživa a potraviny, 2018, roč. 73(1), s. 9-13. ISSN 1211-846X. 2018
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, KOTRBA, Radim a KUDRNÁČOVÁ, Eva. Kvalita masa farmově chovaných jelenů a daňků. Náš chov, 2017, roč. 77(1), s. 72-74. ISSN 0027-8068. 2017
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, KOTRBA, Radim, KUDRNÁČOVÁ, Eva a CEACERO, Francisco. Vliv výživy na intenzitu růstu, složení jatečného těla a kvalitu masa daňků evropských z farmového chovu. Maso, 2017, roč. 28(6), s. 4-8. ISSN 1210-4086. 2017
BUREŠ, D., ČÍTEK, J., BARTOŇ, L., LEBEDOVÁ, N., ZADINOVÁ, K., KUDRNÁČOVÁ, E. a STUPKA, R., 2016 The effect of feeding Jerusalem artichoke on sensory properties of meat from musculus longissimus lumborum of entire male pigs. In Eurosense 2016. Dijon, France: Elsevier, s. 136. ISSN 2016
KUDRNÁČOVÁ; E.; BUREŠ; D.; BARTOŇ; L. a KOTRBA; R., 2016 The influence of diet on carcass composition and meat quality attributes in cervids. In Deer nutrition and feeding. Jablonné nad Orlicí: VVS; VÚŽV, s. 30. ISSN 2016

VŠECHNY PUBLIKACE