Lebedová Nicole, Ing.

odborný pracovník
OdděleníChov skotu
Telefon267009500
Linka500
E-maillebedova.nicole@vuzv.cz
BudovaFyziologická stáj
Kancelář 13

Poslední publikace:

NázevRok
LEBEDOVÁ, Nicole, BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana a BARTOŇ, Luděk. Elektrostimulace jatečných těl skotu a její vliv na kvalitu masa. Maso, 2020, roč. 31(6), s. 22-24. ISSN . 2020
POKORNÁ, Kamila, ČÍTEK, Jaroslav, ZADINOVÁ, Kateřina, OKROUHLÁ, Monika, LEBEDOVÁ, NICOLE, KOMOSNÝ, Michal a STUPKA, Roman. Influence of the use of nurse sows on their lifetime performance. Czech Journal of Animal Science, 2020, 65, 97-103. ISSN 1212-1819. 2020
BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole a BARTOŇ, Luděk. Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75(2), s. 30-35. ISSN 1211-846X. 2020
POKORNÁ, Kamila, ĆÍTEK, Jaroslav, ZADINOVÁ, Kateřina, OKROUHLÁ, Monika, LEBEDOVÁ, Nicole a STUPKA, Roman. The Effect of Farming System Type on Piglet Production. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 2020, 68, 567-572. ISSN 1211-8516. 2020
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, PANOVSKÁ, Z., KUDRNÁČOVÁ, Eva, LEBEDOVÁ, Nicole a FOŘTOVÁ, Jana. Vliv délky zrání na organoleptické vlastnosti masa daňků z farmového chovu. Maso, 2020, roč. 31(3), s. 34-40. ISSN 1210-4086. 2020
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, LEBEDOVÁ, Nicole a FOŘTOVÁ, Jana. Vliv prodloužené doby zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti hovězího masa. Maso, 2020, roč. 31(6), s. 16-22. ISSN 1210-4086. 2020

VŠECHNY PUBLIKACE