Využití polymorfismu genů lipogenních enzymů pro zlepšení kvalitativních vlastností mléka koz

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Využití polymorfismu genů lipogenních enzymů pro zlepšení kvalitativních vlastností mléka koz. Autoři: SZTANKÓVA, Zuzana, RYCHTÁŘOVÁ, Jana, SVITÁKOVÁ, Alena a BORKOVÁ, Markéta.. Česká republika. Certifikovaná metodika 978-80-7403-216-5. 2019-09-30.
Kateg. publikaceMetodiky certifikované, metodiky, software
Interní odkaz19164.pdf
Abstrakt

Seznámit chovatele s metodou využití genetického polymorfismu vybraných genů lipogenníchposkytnout uživatelům konkrétní návod, jak při využití této metody postupovat a podpořit tak její uvedení do praxe enzymů u koz pro zlepšení složek bílkovin a tuku a technologických vlastností kozího mléka, poskytnout uživatelům konkrétní návod, jak při využití této metody postupovat a podpořit tak její uvedení do praxe.

ProjektVliv genetického polymorfizmu lipogenických enzymů na složení mléčného tuku a obsah mastných kyselin v mléce malých přežvýkavců (koze a ovce)
PDF ke staženíí 19164
OdděleníBiologie reprodukce, Genetika a šlechtění hospodářských zvířat
Pracovní skupinaMolekulární genetika