Příběh vědy – mladý výzkumník

Vzdělávací aktivitu s podtitulem „Výzkumem ke kvalitě potravin“ budeme realizovat v jarním a podzimním cyklu v předem stanovených termínech (březen – listopad).

Cílem vzdělávací aktivity je

  • zážitková demonstrace a pokusy (experimentální činnost) z laboratoří VÚŽV, seznámení studentů (mládeže) populární formou se základy laboratorní výzkumné práce, vycházející z aktuálních podmínek a možností VÚŽV
  • seznámení studentů s výzkumnou problematikou
  • vyhledávání mladých vědeckých talentů
  • podpoření zájmu studentů o vědecko- výzkumnou činnostSkupiny studentů postupně projdou výše uvedenými laboratořemi, populární formou se seznámí se základy laboratorní výzkumné práce, vyzkouší si některé demonstrační pokusy, aktivně se zapojí do senzorického hodnocení masa a mléka.

Skupiny studentů postupně navštíví naše laboratoře, populární formou se seznámí se základy laboratorní výzkumné práce, vyzkouší si některé demonstrační pokusy, aktivně se zapojí do senzorického hodnocení masa a mléka.

Pozvánka PŘÍBĚH VĚDY

VÚŽV v.v.i. > unknown