Srdečně Vás zveme na tradiční konferenci Vědeckého výboru výživy zvířat, která se uskuteční 10. října 2024 v zasedací místnostni v 1. patře hlavní budovy VÚŽV
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i. Praha Uhříněves, Vědecký výbor výživy zvířat, Ministerstvo zemědělství a Komise výživy odboru živočišné výroby ČAZV
Vás zvou na konferenci „Aktuální poznatky ve výživě a zdraví zvířat a bezpečnosti produktů 2024“.
Konference se koná 10. října 2024.
Prezence v 9:00
Zahájení v 9:30
Místo konání: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. , Praha Uhříněves, hlavní budova, zasedací místnost, 1. patro.
PROGRAM:
„Kultivované maso – již brzy na našich talířích?“
Ing. Petr Beneš, Ministerstvo zemědělství ČR
Kvalita a bezpečnost jedlého hmyzu
prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Česká zemědělská univerzita v Praze
Hmyzí moučka ve výživě drůbeže
Ing. Petr Tupý, Ministerstvo zemědělství ČR
Hmyzí moučka a kvalita kuřecího masa
doc. Ing. Darina Chodová, Ph.D., prof. Ing. Eva Tůmová, CSc., Česká zemědělská univerzita v Praze
Bezpečnost krmiv v návaznosti na bezpečnost potravin
prof. Ing. Eva Straková, Ph.D., prof. MVDr. Ing. Pavel Suchý, CSc., Veterinární univerzita Brno
Mastitidy skotu a možnosti jejich ovlivnění přírodními látkami
prof. RNDr. Lubomír Opletal, CSc., Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
Přihlášky prosím zasílejte do 30. 9. 2024, email: kudrnova.elena@nullvuzv.cz, tel. 607 744 845, občerstvení zajištěno.