Aktuální poznatky ve výživě a zdraví zvířat a bezpečnosti produktů 2024

Srdečně Vás zveme na tradiční konferenci Vědeckého výboru výživy zvířat, která se uskuteční 10. října 2024 v zasedací místnostni v 1. patře hlavní budovy VÚŽV


Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.  Praha Uhříněves, Vědecký výbor výživy zvířat, Ministerstvo zemědělství a Komise výživy odboru živočišné výroby ČAZV

Vás zvou na konferenci „Aktuální poznatky ve výživě a zdraví zvířat a bezpečnosti produktů 2024“.

Konference se koná 10. října 2024.

Prezence v 9:00

Zahájení v 9:30

Místo konání: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. , Praha Uhříněves, hlavní budova, zasedací místnost, 1. patro.

PROGRAM:

„Kultivované maso – již brzy na našich talířích?“

Ing. Petr Beneš, Ministerstvo zemědělství ČR

Kvalita a bezpečnost jedlého hmyzu

prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Česká zemědělská univerzita v Praze

Hmyzí moučka ve výživě drůbeže

Ing. Petr Tupý, Ministerstvo zemědělství ČR

Hmyzí moučka a kvalita kuřecího masa

doc. Ing. Darina Chodová, Ph.D., prof. Ing. Eva Tůmová, CSc., Česká zemědělská univerzita v Praze

Bezpečnost krmiv v návaznosti na bezpečnost potravin

prof. Ing. Eva Straková, Ph.D., prof. MVDr. Ing. Pavel Suchý, CSc., Veterinární univerzita Brno

Mastitidy skotu a možnosti jejich ovlivnění přírodními látkami

prof. RNDr. Lubomír Opletal, CSc., Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové

 

Přihlášky prosím zasílejte do 30. 9. 2024, email: kudrnova.elena@nullvuzv.cz, tel. 607 744 845, občerstvení zajištěno.

VÚŽV v.v.i. > Pozvánky na akce