Hot carcass weight with flare fat in Czech Republic

PULKRÁBEK, J., DAVID, L., VALIŠ, L. & VÍTEK, M. Hmotnost jatečně upraveného těla za tepla s plstním sádlem . 2010. Právní norma, 2010/793/EU, Ministerstvo zemědělství ČR , útvar: Odbor potravinářské výroby a legislativy.
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Hot carcass weight with flare fat in Czech Republic. Authors: PULKRÁBEK, Jan, DAVID, Libor, VALIŠ, Libor and VÍTEK, Martin.. Česká republika. Právní norma 2010/793/EU. 2010-06-10.
Year2010
CathegoryUtility patent, prototype, legal regulation, tecchnolgy
Internal link10248.pdf
Abstract

There was calculated a prediction formula for the reference weight (y) (EC) of the pig carcasses using the the weight of the carcass with the flare fat (x) as the main regressor. The formula is: y=1,65651 + 0,96139 * x. The formula fulfills the statistical parameters of accuracy.