The efect of feed restriction on rabbit meat quality

CHODOVÁ, D., TŮMOVÁ, E. & VOLEK, Z. Vliv restrikce krmiva na kvalitu masa brojlerových králíků. In Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králáků. Praha: Česká zemědělská univerzita, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2015, s. 55-59.{INTLIN
CHODOVÁ, Darina, TŮMOVÁ, Eva a VOLEK, Zdeněk., 2015 The efect of feed restriction on rabbit meat quality. In Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králáků. Praha: Česká zemědělská univerzita, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., s. 55-59. ISSN
Year2015
CathegoryOthers
Internal link15207.pdf
Abstract

The aim this study was to evaluate the effect of a limited feed intake on rabbit meat quality. It can be concluded that feed restriction (from d 42 to d 49) did not affect the physical parameters of rabbit meat. On the contrary, the limited feed intake affected muscle fibre properties.