Results and changes in pig and bovine carcass quality evaluation in the Czech Republic and abroad

PULKRÁBEK, J. & BARTOŇ, L. Výsledky a změny v hodnocení kvality jatečných těl prasat a skotu v ČR a v zahraničí. In Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat. Brno: Mendelova univerzita , 2012, s. 50-57.{INTLINK}
PULKRÁBEK, Jan a BARTOŇ, Luděk., 2012 Results and changes in pig and bovine carcass quality evaluation in the Czech Republic and abroad. In Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat. Brno: Mendelova univerzita, s. 50-57. ISSN
Year2012
CathegoryOthers
Internal link12133.pdf
Abstract

A total of 5,050 thousand pig carcasses classified in accordance with the SEUROP system in the Czech Republic from 2010 to 2011 were included in the analysis. The average lean meat content and carcass weight in 2010 were 56.32 % and 88.66 kg, respectively, whereas in 2011 they were 56.46 % and 88.24 kg, respectively.