Hladká Vlasta

technik
OdděleníVýživa a krmení hospodářských zvířat
Telefon267009673
Linka673
E-mailhladka.vlasta@vuzv.cz
BudovaHlavní budova
Kancelář 62

Poslední publikace:

NázevRok
KUBELKOVÁ, Petra, JANČÍK, Filip, VÝBORNÁ, Alena, TYROLOVÁ, Yvona, HLADKÁ, Vlasta, KLEJNA, Tomáš, KYSELICOVÁ, Jana a HŮRKOVÁ, Zuzana., 2022 Nutriční hodnota amarantu pro krmení přežvýkavců. In Domácí luskoviny - ekonomicky a nutričně hodnotná krmiva. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i., s. 6-7. ISSN 2022
HOMOLKA, Petr, JANČÍK, Filip, KUBELKOVÁ, Petra, LOUČKA, Radko, VÝBORNÁ, Alena, TYROLOVÁ, Yvona, HLADKÁ, Vlasta, KOUKOLOVÁ, Veronika, GAISLEROVÁ, Marie, BARTOŇ, Luděk a JAMBOR, Václav., 2022 Předběžné výsledky nutriční hodnoty hrachu, bobu a lupiny žluté. In Domácí luskoviny - ekonomicky a nutričně hodnotná krmiva. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i., s. Vrbice, 24.11.2022. ISSN 2022
HOMOLKA, Petr, JANČÍK, Filip, KUBELKOVÁ, Petra, LOUČKA, Radko, VÝBORNÁ, Alena, TYROLOVÁ, Yvona, KOUKOLOVÁ, Veronika, GAISLEROVÁ, Marie a HLADKÁ, Vlasta., 2022 Předběžné výsledky nutriční hodnoty hrachu, bobu, lupiny žluté a úzkolisté na pracovišti VÚŽV, v.v.i.. In Domácí luskoviny - ekonomicky a nutričně hodnotná krmiva. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i., s. . ISSN 2022
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Stanovení stravitelnosti NDF kukuřičných siláží in vitro laboratorní metodou. Autoři: JANČÍK, Filip, KUBELKOVÁ, Petra, LOUČKA, Radko, HLADKÁ, Vlasta, HOMOLKA, Petr a KOUKOLOVÁ, Veronika.. Česká republika. Ověřená technologie OT/VÚŽV/05/2022. 2022-10-19. 2022
JANČÍK, Filip, HOMOLKA, Petr, KUBELKOVÁ, Petra, VÝBORNÁ, Alena, TYROLOVÁ, Yvona, KOUKOLOVÁ, Veronika, HLADKÁ, Vlasta a KLEJNA, Tomáš., 2022 Testování kvality krmiv pomocí in vivo bilanční stravitelnosti. In Domácí luskoviny - ekonomicky a nutričně hodnotná krmiva. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i., s. 5-7. ISSN 2022
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Zařízení pro stanovení stravitelnosti NDF u krmiv. Autoři: JANČÍK, Filip, KUBELKOVÁ, Petra, LOUČKA, Radko, HLADKÁ, Vlasta, HOMOLKA, Petr a KOUKOLOVÁ, Veronika.. Česká republika. Funkční vzorek FV/VÚŽV/07/2022. 2022-12-05. 2022
HOMOLKA, Petr, JANČÍK, Filip, KUBELKOVÁ, Petra, LOUČKA, Radko, VÝBORNÁ, Alena, TYROLOVÁ, Yvona, HLADKÁ, Vlasta, HEJKRLÍKOVÁ, Kamila, KOUKOLOVÁ, Veronika, GAISLEROVÁ, Marie, BARTOŇ, Luděk a JAMBOR, Václav., 2021 Metodika osevního sledu (se zastoupením tuzemských proteinových plodin) pěstování polních plodin. In Prezentace: Domácí bílkovinné plodiny ve výživě skotu. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i., s. 1-12. ISSN 2021

VŠECHNY PUBLIKACE