Lebedová Nicole, Ing., Ph.D.

odborný pracovník
OdděleníChov skotu
Telefon267009500
Linka500
E-maillebedova.nicole@vuzv.cz
BudovaFyziologická stáj
Kancelář 13

Poslední publikace:

NázevRok
LEBEDOVÁ, Nicole, BUREŠ, Daniel, NEEDHAM, Tersia, FOŘTOVÁ, Jana, ŘEHÁK, Dalibor a BARTOŇ, Luděk. Histological composition, physiochemical parameters, and organoleptic properties of three muscles from Fleckvieh bulls and heifers. Meat Science, 2022, 188, Article number: 108807. ISSN . 2022
FOŘTOVÁ, Jana, CAMPO María del Mar, VALENTA Jaroslav, NEEDHAM, Tersia, ŘEHÁK, Dalibor, LEBEDOVÁ, Nicole, BARTOŇ, Luděk, KLOUČEK, Pavel a BUREŠ, Daniel. Preference and acceptance of Czech and Spanish consumers regarding beef with varying intramuscular fat content. Meat Science, 2022, 192, Article number: 108912. ISSN 0309-1740. 2022
BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole a BARTOŇ, Luděk. Existují rozdíly ve vnímání organoleptických vlastností hovězího masa s různým obsahem tuku mezi českými a španělskými konzumenty?. Maso, 2021, roč. 32(3), s. 39-42. ISSN 1210-4086. 2021
LEBEDOVÁ, Nicole, BUREŠ, Daniel, NEEDHAM, Tersia, ČÍTEK, Jaroslav, DLUBALOVÁ, Zuzana, STUPKA, Roman a BARTOŇ, Luděk. Histochemical characterisation of high-value beef muscles from different breeds, and its relation to tenderness.. Livestock Science, 2021, 247, 104468. ISSN 1871-1413. 2021
LEBEDOVÁ, Nicole, ČÍTEK, J., POKORNÁ, K., PANUŠKA, M., OKROUHLÁ, M., KLUZÁKOVÁ, E., ZADINOVÁ, K., ŠPRYSL, M. a STUPKA, R. Histochemické charakteristiky svalových vláken a kvalita masa vybraných plemen prasat. Maso, 2021, roč. 32(3), s. 28-32. ISSN 1210-4086. 2021
BUREŠ, Daniel, LEBEDOVÁ, Nicole a BARTOŇ, Luděk. Jaká je optimální délka zrání hovězího masa?. Zpravodaj českého svazu chovatelů masného skotu, 2021, roč. 28(3), s. 30-32. ISSN . 2021
BUREŠ, Daniel, NEEDHAM, T., BARTOŇ, Luděk, LEBEDOVÁ, Nicole a KOTRBA, Radim. Možnosti zvyšování kvality masa antilopy losí z farmového chovu. Maso, 2021, roč. 32(6), s. 18-24. ISSN 1210-4086. 2021
BUREŠ, Daniel, NEEDHAM, Tersia, BARTOŇ, Luděk, LEBEDOVÁ, Nicole, NY, Veit, CEACERO, Francisco, KOTRBA, Radim a HOFFMAN, Louwrenc., 2021 The effect of immunocastration and supplementary feeding level on m. longissimus lumborum quality of farmed fallow deer (Dama dama). In 67th International Congress of Meat Science and Technology. Kraków: iCoMST, s. 149. ISSN 2021
LEBEDOVÁ, Nicole, BUREŠ, Daniel, DLUBALOVÁ, Z. a BARTOŇ, Luděk. Vliv plemenné příslušnosti a masné partie býků na utváření svalových vláken a texturu masa. Maso, 2021, roč. 32(2), s. 34-39. ISSN 1210-4086. 2021
LEBEDOVÁ, Nicole, BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana a BARTOŇ, Luděk. Elektrostimulace jatečných těl skotu a její vliv na kvalitu masa. Maso, 2020, roč. 31(6), s. 22-24. ISSN . 2020
BUREŠ, Daniel, NEEDHAM, Tersia, BARTOŇ, Luděk, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole, HOFFMAN, Louwrens C. a KOTRBA, Radim., 2020 Influence of different cooking methods on sensory characteristics of meat from common eland (Taurotragus oryx). In EuroSense 2020, 9th European Conference on Sensory and Consumer Research. Rotterdam, Nizozemsko: Oxford, s. P1.043. ISSN 2020
POKORNÁ, Kamila, ČÍTEK, Jaroslav, ZADINOVÁ, Kateřina, OKROUHLÁ, Monika, LEBEDOVÁ, NICOLE, KOMOSNÝ, Michal a STUPKA, Roman. Influence of the use of nurse sows on their lifetime performance. Czech Journal of Animal Science, 2020, 65, 97-103. ISSN 1212-1819. 2020
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk a LEBEDOVÁ, Nicole. Inovační postupy při produkci a zpracování hovězího masa. Praha Uhříněves: VÚŽV v.v.i., a Česká technologická platforma pro zemědělství, 2020, 60 s. ISBN 978-80-7403-245-5 2020
BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole a BARTOŇ, Luděk. Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75(2), s. 30-35. ISSN 1211-846X. 2020
POKORNÁ, Kamila, ĆÍTEK, Jaroslav, ZADINOVÁ, Kateřina, OKROUHLÁ, Monika, LEBEDOVÁ, Nicole a STUPKA, Roman. The Effect of Farming System Type on Piglet Production. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 2020, 68, 567-572. ISSN 1211-8516. 2020
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, PANOVSKÁ, Z., KUDRNÁČOVÁ, Eva, LEBEDOVÁ, Nicole a FOŘTOVÁ, Jana. Vliv délky zrání na organoleptické vlastnosti masa daňků z farmového chovu. Maso, 2020, roč. 31(3), s. 34-40. ISSN 1210-4086. 2020
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, LEBEDOVÁ, Nicole a FOŘTOVÁ, Jana. Vliv prodloužené doby zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti hovězího masa. Maso, 2020, roč. 31(6), s. 16-22. ISSN 1210-4086. 2020

VŠECHNY PUBLIKACE