Šufliarský Peter, Ing.

odborný pracovník
OdděleníFyziologie výživy a jakost produkce
Telefon267009748
Linka7448
E-mailsufliarsky.peter@vuzv.cz
BudovaVedlejší
Kancelář 89

Poslední publikace:

NázevRok
VOLEK, Zdeněk, ŠUFLIARSKÝ, Peter, TAUBNER, Tomáš, PLACHÝ, Vladimír, NEEDHAM, Tersia, AREMU, Tolulope Sabainah, CULLERE, Marco, GALASSO, Incoronata, CHODOVÁ, Darina, TŮMOVÁ, Eva a DALLE ZOTTE, Antonella. Effect of replacing rapeseed cake with camelina (Camelina sativa (L.) Crantz) cake on nutrient digestibility, pancreatic enzyme activity, growth performance and carcass traits in fattening rabbits. Animal Feed Science and Technology, 2025, 320, Article Number: 116218. ISSN 0377-8401. 2025
ŠUFLIARSKÝ, Peter, VOLEK, Zdeněk, EBEID, Tarek A. a ZITA, Lukáš. Dietary inclusion of white lupine seeds and their byproducts in rabbits can contribute to EU agricultural sustainability: a review. World Rabbit Science, 2024, 32, 145-160. ISSN 1257-5011. 2024
VOLEK, Zdeněk, TAUBNER, Tomáš, PLACHÝ, Vladimír, ŠUFLIARSKÝ, Peter, NEEDHAM, Tersia, AREMU, Tolulope, CULLERE, Marco, GALASSO, Incoronata a DALLE ZOTTE, Antonella., 2024 Effect of a Diet Containing Camelina Cake (Camelina Sativa (L.) Crantz) on Growth Performance and Pancreatic Enzyme Activities in Growing-Fattening Rabbits. In 13th World Rabbit Congress. Tarragona: World Rabbit Science Association, s. 532-535. ISSN 978-84-09-65217-4 2024
ŠUFLIARSKÝ, Peter, VOLEK, Zdeněk, TAUBNER, Tomáš, PLACHÝ, Vladimír a ZITA, Lukáš., 2024 Is Narrow-Leaved Lupine (Lupinus Angustifolius) a Suitable Crude Protein Source for Rabbit Diets? A Comparison with Soybean Meal. In Proceedings of Reviewed Scienticic Papers. Brno: Mendelova univerzita, s. 241-159. ISSN 978-80-7509-994-5 2024
ŠUFLIARSKÝ, Peter, VOLEK, Zdeněk a ZITA, Lukáš., 2024 Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva. In Symposium ODPADOVÉ FÓRUM 2024, Konference Potravinářství na cestě k udržitelnosti. Hustopeče: TVIP, s. . ISSN 2024
ZITA, Lukáš, ŠUFLIARSKÝ, Peter, VOLEK, Zdeněk a PLACHÝ, Vladimír., 2024 Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků. In Symposium ODPADOVÉ FÓRUM 2024, Konference Potravinářství na cestě k udržitelnosti. Hustopeče: TVIP, s. . ISSN 2024
VOLEK, Zdeněk, HARTOVÁ, Adéla, TAUBNER, Tomáš, PLACHÝ, Vladimír, ZITA, Lukáš a ŠUFLIARSKÝ, Peter. Využití kukuřičných otrub ve výkrmových dietách králíků. Krmivářství, 2024, roč. 28(2), s. 36-38. ISSN 1212-9992. 2024
AREMU,Tolulope, VOLEK, Zdeněk, NEEDHAM, Tersia a ŠUFLIARSKÝ, Peter., 2023 Hmyzí moučka jako alternativní zdroj hrubého proteinu v reprodukčních dietách králíků. In Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králíků – XVII. celostátní seminář 29. 11. 2023. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., s. 45. ISSN 2023
ŠUFLIARSKÝ, Peter a VOLEK, Zdeněk., 2023 Chemické složení vybraných odrůd lupiny úzkolisté a perspektivy jejich využití v krmných směsích králíků. In Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králíků – XVII. celostátní seminář 29. 11. 2023. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., s. 43. ISSN 2023
VOLEK, Zdeněk a ŠUFLIARSKÝ, Peter., 2023 Krmení a nutriční potřeby králic. In Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králíků – XVII. celostátní seminář 29. 11. 2023. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., s. 20-22. ISSN 2023

VŠECHNY PUBLIKACE