Kde jsou kritická místa v chovu mastného skotu?
Kateg. publikace | Ostatní.. |
Interní odkaz | 19061.pdf |
Abstrakt | Práce je zaměřena na zpracování přehledu základních kritických kontrolních bodů v chovech masného skotu. Využití informací získaných v rámci jednoduché analýzy přinese chovatelům cenné informace o základních preventivních a profylaktických opatřeních, které jsou předpokladem zabezpečení odpovídající úrovně welfare, udržení dobrého zdravotního stavu a zajištění biosecurity jako významného předpokladu produkce zdravotně nezávadných surovin a potravin živočišného původu a dosažení ekonomické rentability chovu. |
Projekt | Vytvoření systému hodnocení biosecurity, welfare a zdraví hospodářských zvířat pro produkci zdravotně nezávadných surovin a potravin živočišného původu, Snížení aplikace antibiotik využitím ekologicky šetrných prebiotických a probiotických krmných aditiv ve výživě telat |
Oddělení | Technologie a technika chovu hospodářských zvířat |
VÚŽV v.v.i. > Publikace > Detail publikace