Konzervovaná krmiva základ ekonomiky výroby mléka a masa – téma pro diskuzi

LOUČKA, Radko., 2012 Konzervovaná krmiva základ ekonomiky výroby mléka a masa – téma pro diskuzi. In Uspořádání workshopu 29.11.2012. Praha Uhříněves: VÚŽV v.v.i., s. . ISSN
Kateg. publikaceUspořádání konference nebo workshopu
Interní odkaz12192.pdf
Abstrakt

Workshop Konzervovaná krmiva jako základ ekonomiky výroby mléka a masa – téma pro diskuzi proběhl ve čtvrtek 29. listopadu 2012 v obci Vrbice u Kostelce nad Orlicí. Jednání probíhalo v šesti sekcích: 1.Kvalita hybridů kukuřice a kukuřičných siláží 2.Zajištění produkce kvalitních bílkovinných a polobílkovinných siláží 3.Siláže pro bioplynové stanice a rizika s tím spojená 4.Metody hodnocení krmiv a krmení hospodářských zvířat 5.Příklady využití internetu pro informace ke konzervaci a hodnocení krmiv 6.Budoucnost oboru konzervace krmiv.

ProjektFaktory ovlivňující nutriční hodnotu kukuřičných siláží
OdděleníVýživa a krmení hospodářských zvířat