Metodika přípravy dat a zpracování výsledků mezinárodního genetického hodnocení interbeef

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Metodika přípravy dat a zpracování výsledků mezinárodního genetického hodnocení interbeef. Autoři: VESELÁ, Zdeńka, BRZÁKOVÁ, Michaela, SVITÁKOVÁ, Alena a VOSTRÝ, Luboš.. Česká republika. Certifikovaná matodika 978-80-7403-238-7. 2020-12-11.
Kateg. publikaceMetodiky certifikované, metodiky, software
Interní odkaz20174.pdf
Abstrakt

Cílem metodiky je shrnout postup přípravy databází užitkovostí a rodokmenů pro mezinárodní genetické hodnocení masného skotu Interbeef a dále shrnout postup zpracování výsledků z tohoto mezinárodního genetického hodnocení. Tento postup bude nadále využíván v rutinním provozu.

ProjektVyužití genomických údajů a optimalizace šlechtitelských postupů u masného skotu
PDF ke staženíí 20174
OdděleníGenetika a šlechtění hospodářských zvířat