Workshop Způsoby sklizně a konzervace doporučených hybridů kukuřice, vojtěšky, čiroku a mláta

LOUČKA, Radko., 2022 Workshop Způsoby sklizně a konzervace doporučených hybridů kukuřice, vojtěšky, čiroku a mláta. In Uspořádání workshopu. Vrbice, 25.11.2022: Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i., s. . ISSN
Kateg. publikaceUspořádání konference nebo workshopu, audiovizuální tvorba
Interní odkaz22205.pdf
Abstrakt

Workshop VRBICE 2022 se konal dne 24. 11. 2022 v penzionu Pod Rozhlednou, Vrbice 41, u Kostelce nad Orlicí. Workshop byl zaměřen na způsoby sklizně a konzervace doporučených hybridů kukuřice, vojtěšky, čiroku a mláta. Prezentovány byly novinky, významné výsledky a úspěchy za posledních 5 let. Cílem worshopu bylo doporučit farmářům nejen hybridy kukuřice, ale i způsoby jejich sklizně, konzervace a využití v krmných dávkách skotu. Workshop vzniknul za podpory projektu QK1810137.

ProjektAplikace precizního zemědělství v celém procesu od výroby siláží až po krmení skotu
OdděleníVýživa a krmení hospodářských zvířat