Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy. Autoři: BARTOŇ, Luděk a BUREŠ, Daniel.. Česká republika. Certifikovaná metodika 978-80-7403-035-2. 2009-12-07.
Kateg. publikaceMetodiky certifikované, metodiky, software
Počet stran18
Interní odkaz9178.pdf
Abstrakt

Jsou popsány konkrétní možnosti modifikace složení mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy vykrmovaného skotu, např. použitím lněného semene, slunečnice, řepky nebo pastevního porostu v krmné dávce.

ProjektUdržitelný rozvoj chovu hospodářských zvířat v evropském modelu multifunkčního zemědělství
PDF ke staženíí 9178
OdděleníChov skotu