Název | Rok |
---|
LEBEDOVÁ, Nicole, BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana a BARTOŇ, Luděk. Elektrostimulace jatečných těl skotu a její vliv na kvalitu masa. Maso, 2020, roč. 31(6), s. 22-24. ISSN . | 2020 |
BUREŠ, Daniel, NEEDHAM, Tersia, BARTOŇ, Luděk, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole, HOFFMAN, Louwrens C. a KOTRBA, Radim., 2020 Influence of different cooking methods on sensory characteristics of meat from common eland (Taurotragus oryx). In EuroSense 2020, 9th European Conference on Sensory and Consumer Research. Rotterdam, Nizozemsko: Oxford, s. P1.043. ISSN | 2020 |
BUREŠ, Daniel, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole a BARTOŇ, Luděk. Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75(2), s. 30-35. ISSN 1211-846X. | 2020 |
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, PANOVSKÁ, Z., KUDRNÁČOVÁ, Eva, LEBEDOVÁ, Nicole a FOŘTOVÁ, Jana. Vliv délky zrání na organoleptické vlastnosti masa daňků z farmového chovu. Maso, 2020, roč. 31(3), s. 34-40. ISSN 1210-4086. | 2020 |
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, LEBEDOVÁ, Nicole a FOŘTOVÁ, Jana. Vliv prodloužené doby zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti hovězího masa. Maso, 2020, roč. 31(6), s. 16-22. ISSN 1210-4086. | 2020 |
NEEDHAM, Tersia, BUREŠ, Daniel, KOTRBA, Radim, FOŘTOVÁ, Jana, LEBEDOVÁ, Nicole a HOFFMANN, Louwrens C., 2019 Effect of pelvic suspension on the fresh physical meat quality of male common eland (Taurotragus oryx). In ICoMST 2019, 65th International Congress of Meat Science and Technology: Meat for Diversifying Markets. Berlin, Germany: Max-Rubner-Institut, Germany, s. 636-637. ISSN | 2019 |
FOŘTOVÁ, Jana, BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk a LEBEDOVÁ, N., 2018 Physical attributes, chemical composition and sensory analysis of three muscles from heifers and bulls of Fleckvieh cattle. In 2nd Nommensen International Conference on Technology and Engineering. Materials Science and Engineering 420 (2018) 012065: IOP Publishing, s. 1-7. ISSN 1757-899X | 2018 |
BUREŠ, Daniel, BARTOŇ, Luděk, LEBEDOVÁ, N. a FOŘTOVÁ, Jana. Výkrmnost, složení jatečného těla a kvalita masa býků a jalovic českého strakatého skotu. Maso, 2018, roč. 29(3), s. 32-37. ISSN 1210-4086. | 2018 |