Program: zahájení v 9.00 hod.
Václav Jambor, Blažena Vosynková, NutriVet, s.r.o. Pohořelice
Nové způsoby výroby kukuřičné siláže a technologie ve výživě dojnic
Joe Lauer, Wisconsin University, USA
Kvalita sušiny jako nejdůležitější faktor rozhodující o příjmu krmiv dojnicemi
Václav Kudrna, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i. Praha – Uhříněves
NIR IN LINE jako zlepšující faktor kvality TMR – presentace přenosné laboratoře AgriNIR
Alberto Barbi, Dinamica Generale, Itálie
Hygienické aspekty a výživná hodnoty fermentovaných krmiv ošetřených chemickými přípravky
Bengt Gertzell, Salinity, Švédsko
Radko Loučka, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i, Praha – Uhříněves
Nákup kukuřičných siláží a dalších objemných krmiv pro bioplynové stanice většího typu
Stumpf Frank, Schmack-Biogas GmbH., Německo
Zdenek Nesňal, agriFERM s.r.o., Slušovice
Diskusní příspěvky po skončení bloku přednášek na podobné téma. Překlad zajištěn.
Ukončení zhruba do 15 hodiny