Silážní hybridy kukuřice a kvalita sklizně mají vliv na užitkovost dojnic
Kateg. publikace | Ostatní.. |
Interní odkaz | 22165.pdf |
Abstrakt | Přednáška s názvem „Silážní hybridy kukuřice a kvalita sklizně mají vliv na užitkovost dojnic“, byla uvedena na online sympoziu ke kukuřici dne 12. 10. 2022 v sídle Strategie TV Zemědělec. Byly předneseny výhody a nevýhody různých typů kukuřičných hybridů s ohledem na vliv v trávicí soustavě přežvýkavců, zejména dojnic. Dále byl zdůrazněn velmi výrazný vliv různých typů a kvality zpracování kukuřice na stravitelnost zejména škrobu a buněčné stěny s ohledem na produkční potenciál u dojnic. |
Projekt | Dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace |
Oddělení | Výživa a krmení hospodářských zvířat |
VÚŽV v.v.i. > Publikace > Detail publikace