Classification of slaughter pigs by the FOM apparatus

ILLEK, J. & KUDRNA, V. Které nejčastější choroby dojnic ovlivňují úroveň stáda?. In Metody řízení vysokoužitkových stád dojnic. Praha Uhříněves: Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2006, s. 54-62.
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Classification of slaughter pigs by the FOM apparatus. Authors: PULKRÁBEK, Jan, VALIŠ, Libor, VÍTEK, Martin and WOLF, Jochen.. Česká republika. Metodika pro praxi . 2006-02-14.
Year2006
CathegoryMethodologies and software
Download 6355
Internal link6355.pdf
Abstract

The aid characteristics were measured at the point P2 on the pig carcasses with the aparatus FOM. After it were the detailed dissections worked out. On the basis of these results was constructed this regression formula for estimating the lean meat content: YFOM = 59,86131 ? 0,72930 SFOM + 0,12853 MFOM