Pig Weight Estimation at The End of The Fattening

VÍTEK, M., PULKRÁBEK, J., VALIŠ, L. & DAVID, L. Odhad hmotnosti jatečných prasat při ukončení výkrmu. Metodika, Praha Uhříněves: VÚŽV v.v.i., 2010.
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Pig Weight Estimation at The End of The Fattening. Authors: VÍTEK, Martin, PULKRÁBEK, Jan, VALIŠ, Libor and DAVID, Libor.. Česká republika. Certifikovaná metodika 978-80-7403-074-1. 2010-12-02.
Year2010
CathegoryMethodologies and software
No. of pages14
Download 10197
Internal link10197.pdf
Abstract

On a representative sample of 319 pig carcasses were calculated the conversion coefficients. These coefficients are used for estimating the live weight from the weigt of the carcass. For the cold carcass it is y=1.30*x and for the hot carcass is the coeficient y=1.27*x).