Right milking routine in milking parlours

KUNC, P., KNÍŽKOVÁ, I., DOLEŽAL, O., KNÍŽEK, J. & NĚMEČKOVÁ, I.. Správná rutina dojení v dojírnách. . Praha Uhříněves: VÚŽV, v.v.i., 2004, 8 s. 80-86454-54-1
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. V UHŘÍNĚVSI. Right milking routine in milking parlours. Authors: KUNC, Petr, KNÍŽKOVÁ, Ivana, DOLEŽAL, Oldřich, KNÍŽEK, Josef and NĚMEČKOVÁ, Iitka.. Česká republika. Metodické listy 80-86454-54-1. 2004-10-04.
Year2004
CathegoryMethodologies and software
Download 4287
Internal link4287.pdf
Abstract

Principles of right milking. Ten points of successful milker, hygiene, control, first strips of milk, cleanup of teats and udder, dry and wet toilet, udder stimulation before milking, fitting-on of milking machine, end of milking, milking machine removal, postdipping, recommended working operations.